PSICOTHON 2021 - Inscripciones cerradas

23 Octubre
PSICOTHON 2021 - Inscripciones cerradas
23 de octubre

LA PRIMERA MARATÓ INVESTIGADORA DEL MÓN DE LA COMUNICACIÓ EN VIU

És el moment de la comunicació, és el moment de la psicologia, és el moment de la investigació. Arriba la primera marató investigadora... Us donem la benvinguda al Psicothon 2021! El món de la comunicació en viu (esdeveniments, congressos, convencions,...) és una indústria creixent al nostre país que es basa en comunicar missatges per generar actituds i comportaments en els seus públics. Com podem convèncer a una audiència d’un canvi d'actitud o comportament? Com interpreta el nostre cervell els estímuls que oferim en un esdeveniment? Quin paper juguen els colors? I la música? I la comunicació no verbal? Aquests i altres temes són els que centraran la investigació del Psicothon.

Ja només falten
mesos
dies
hores
minuts
segons
Organitza
UB
EMI
Patrocina
Sitges Convention Bureau

Agenda

ds 23
09:00
Benvinguda i acreditació
09:30
Introducció al Psicothon
10:45
Inici Psicothon
14:00
Dinar (sense interrupció de la jornada)
18:00
Selecció de finalistes
19:00
Presentació de finalistes
20:30
Proclamació del guanyador
21:00
Fi Psicothon

Informació útil

1. QUÈ ÉS EL PSICOTHON?

 

El PSICOTHON (Hackaton no tecnològica) és una trobada d'estudiants i professionals d’un perfil determinat a qui es planteja un repte investigador que han de resoldre en la forma i el temps que marquen el reglament.

PSICOTHON, en la seva primera edició 2021, centrarà el repte investigador en el tema “Esdeveniments: l’eina de comunicació que canvia conductes” i es pretén respondre, des de la psicologia, a la pregunta “Quins són els mecanismes que poden condicionar el comportament del públic en un esdeveniment?”

2. QUAN EM PUC INSCRIURE?

 

Les inscripcions estaran obertes des de l'1 de setembre fins el 17 d'octubre a les 00h.

 

3. ON I QUAN TINDRÀ LLOC?

 

El Psicothon tindrà lloc a les instal·lacions de la Facultat de Psicologia de la UB a Barcelona (Campus Mundet) al Passeig de la Vall d'Hebron, 171, de Barcelona, el dissabte 23 d’octubre de 2021 de 09:00h. a 21:00h.4. QUI HO ORGANITZA?

 

La Facultat de Psicologia de la UB amb l’Event Management Institute convoquen la primera edició del repte PSICOTHON.5. QUI POT PARTICIPAR?

 

Tots els estudiants del Grau de Psicologia matriculats a l’últim curs, els graduats de l’última promoció (2020-2021) i els estudiants de Màster. Poden participar els estudiants de psicologia de qualsevol universitat catalana.

La participació pot ser individual o per equips d’un màxim de 3 persones.

Tots els aspirants a participar en el PSICOTHON hauran d’omplir el formulari d’inscripció (un per persona) i ser acceptats per l’organització que els informarà personalment del resultat del procés de selecció.

Cada equip podrà presentar un màxim de dos treballs.6.HI HA PREMI?

 

L’equip guanyador s'endurà un premi en metàl·lic de 3.000 €. El premi, en cas que el jurat ho consideri així, pot compartir-se entre dos equips Ex aequo. En cap cas el premi pot quedar desert.
Els millors treballs es difondran en revistes del sector (esdeveniments, comunicació,...)7. RECOMANACIONS IMPORTANTS

 

Per tal d’optimitzar el resultat de la feina feta al Psicothon l’organització recomana una preparació prèvia de la investigació a desenvolupar:

1. Escollir el tema o temes a tractar amb antelació
2. Investigar les fonts d’informació del tema escollit
3. Establir la/les tesis a demostrar

Durant la jornada del Psicothon la disponibilitat de temps és molt limitada i ha d’incloure el document de les conclusions de l’estudi el format del qual s’entregarà a l’inici de la jornada.8. EINES DE RECOLZAMENT

 

Els articles que es mostren en els documents adjunts fan referència a possibles temes susceptibles d’investigar per els participants al Psicothon. Es tracta d’exemples a tall il·lustratiu.

Al llarg del Psicothon els participants comptaran amb el suport d’un equip de mentors (especialistes en esdeveniments) que els resoldran els dubtes que puguin sorgir.

Documents de recolzament:
* Bases i reglament
* Articles de suport
* Proposta de temes a treballar
* Llibre “Eventos de Empresa” de Raimond Torrents en format PDF

Tot i així, a l’inici de la jornada se us lliurarà un pendrive amb aquests mateixos continguts amb la finalitat que es puguin consultar durant la jornada.

 

9. CONTACTE

Si tens alguna consulta que fer-nos, ens pots escriure a: [email protected] amb l'assumpte "Psicothon 2021".

Col·laboren amb nosaltres

Vull inscriure'm!

Omple aquest formulari amb les teves dades i contactarem amb tu per informar-te si has estat seleccionat/da per participar a la primera edició del Psicothon. Si has estat seleccionat/da i per causa de força major no pots assistir al Psicothon, hauràs d'avisar amb antelació per cedir la teva plaça a altres aspirants.

1. Amb aquesta inscripció acceptes el reglament del Psicothon 2021, així com la cessió dels teus drets d'imatge relatius a les fotografies i vídeos realitzats durant l'esdeveniment per a la seva inclusió en qualsevol mitjà de difusió directament relacionat amb el certamen.

2. Amb l’acceptació de les bases, les persones participants declaren que els treballs realitzats són originals i els pertanyen legítimament conforme a dret.

IMPORTANT: Rebràs un mail de confirmació en quant completis la sol·licitud d'inscripció. Si no reps aquest mail, revisa la teva carpeta d'spam.

Nom i cognoms *
Email *
Amb qui participes? *
Especifica si participes de forma individual
Telèfon de contacte *
Curs / Promoció i Universitat *
Per què hem de seleccionar el teu equip? *
Quins valors creus que podeu aportar al Psicothon?
Al registrar-me, accepto els termes i condicions i la política de privacitat.
Inscriu-te!