Meet Catalunya 2024 logo

Benvinguda

 

Què és el Meet Catalunya? 

 

És un esdeveniment biennal enfocat al turisme de reunions que ofereix al sector català la possibilitat de reunir-se amb múltiples buyers internacionals en només un dia.

 

Els compradors participants se seleccionen curosament i són convidats pel Catalunya Convention Bureau a través de les oficines a l'exterior de l'Agència Catalana de Turisme.

 

Aquesta edició està dedicada a la sostenibilitat, reflectint el nostre compromís amb la responsabilitat mediambiental i la planificació conscient d'esdeveniments.

Tindreu l'oportunitat de presentar les bones pràctiques que des de la vostra empresa dueu a terme en l'àmbit de la sostenibilitat.

 

El workshop tindrà lloc el dimecres 26 de juny a l'Hotel Camiral (Caldes de Malavella).

Programa

 

  Dimecres 26 de juny
08.30 h Acreditacions i cafè de benvinguda
09.45 h Workshop 
12.30 h Dinar
14.00 h Workshop 
16.30 h Cloenda
17.00 h Fi del workshop

 

Dates Clau

Confirmació de participació: 22 de maig

 

Agendació: Dimecres 29 de maig

Podreu demanar cites i al mateix temps haureu de confirmar/rebutjar les peticions dels Buyers. 

 

Fi d'agendació: Divendres 14 de juny

 

Allotjament & Transport

 

Si necessites allotjament per la nit del 25 de juny, t'oferim un 10% de descompte sobre la tarifa web a l'hotel Lavida (aquest hotel forma part del grup Camiral Golf & Wellness i es troba dins el resort, a 10 min. a peu de l'hotel Camiral).

 

Pots fer la reserva directament a través de la seva web amb el codi MEET24, places limitades: Lavida Hotel

 

 

En quant al transport, posarem un transfer el mateix 26 de juny amb sortida a les 7h15 des de Barcelona - Sants Estació, per anar a l’Hotel Camiral i arribar a temps pel workshop. 

 

Per aquelles persones que vulguin compartir cotxe, us facilitem el següent aquest link . Tingueu en compte que els què compartiu el vostre cotxe heu de completar les següents dades: dia i hora de sortida, punt de trobada, parades durant el trajecte, dades de contacte...

Les persones que porteu el vostre cotxe, us heu de comprometre a tornar a la vostra destinació d'orígen un cop finalitzat el workshop. Donat que qualsevol modificació afectarà als/les usuaris/es que venen amb vosaltres.

 

I les persones que volen fer el trajecte amb un dels cotxes proposats, només han de posar el seu nom en la casella de passatger 1, passatger 2 o passatger 3, en funció de la disponibilitat. I després heu de contactar amb la conductora o xofer per confirmar el trajecte.

 

Col·laboradors Col·laboradors
Partners Partners